Dag: 24 september 2024

Inred med lantlig stil på gården

Bara för att du har en gård behöver du naturligtvis inte uppskatta den lantliga stilen, men många vill stärka gårdens karaktär just genom att välja en mer lantlig och gammalmodig stil istället för modern inredning från stora möbelvaruhus. Den lantliga inredningen är varm, välkomnande och personlig. Här berättar vi precis hur du gör.

Det är inte lätt att få till en lantlig stil om du själv har en helt annan inredningsstil i grunden, men med våra knep (och lite hjälp från inredningsmagasin) kan du komma en lång väg.

Bästa tipsen för en lantlig inredning

Med hjälp av jordnära färger, rustika material och taktila texturer kan du skapa en vacker plats på din gård där du alltid känner dig som hemma.

1. Tyger

Med rätt tyger kan du komma långt. Hos Bemz hittar du vacker Ikea klädsel till soffan som ger dig den rätta känslan. Här kan du välja mellan olika nyanser av Ikea klädsel till din soffa, t.ex. beige, grå eller brun. Håll färgerna dämpade och beställ hem ditt nya sofföverdrag med snabb leverans.

2. Material

Satsa på rustika material som sten, trä och grova metaller. Det ger en stark koppling till naturen och förstärker den lantliga känslan i hemmet.

3. Öppna skåp

Både öppna köksskåp och öppna vitrinskåp ger dig precis den lantliga känsla du är ute efter. Dekorera skåpen vacker med finporslin, mässingskannor eller blommiga muggar.

4. Växter

Den lantliga stilen (och livet på gården) nästan kräver gröna växter! Befinner du dig inte på gården på en daglig basis så kan fuskväxter vara lösningen.